Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 02. 2014. 17:59 >> 18:05
7

ULCINJ

Abazović: DPS da ode u opoziciju

Pozitivna Crna Gora podržava dogovor političkih subjekata Force i koalicije Zajedno koji bi Demokratsku partiju socijalista poslao u opoziciju u Ulcinju, kazao je poslanik te stranke, Dritan Abazović.

On je rekao da Pozitivna neće uslovljavati bilo čime taj dogovor, niti ih u toj partiji, kako je naveo, interesuju funkcije.

"Ni funkcije ni beneficije ni privilegije nisu nešto što nas zanima. Ono što baštini Pozitivnu Crnu Goru jesu realni principi i osnove koju su kompatibilni sa evropskim standardima u lokalnim samoupravama", rekao je Abazović agenciji MINA.

Kako je objasnio, to znači da jedino što interesuje Pozitivnu u cijeloj priči je da buduća vlast transparentno troši novac svih građana Ulcinja i javno prikazivanje privatnih i državnih ugovora na veb sajtu opštine, depolitizaciju javne administracije i efikasne oblike organizovanja javnih preduzeća.

"Sve navedeno sasvim sigurno ne može obezbijediti DPS zbog zloupotreba i mahinacija. I zato je važno da odu u opoziciju", kazao je Abazović.

Sa druge strane, kako je dodao, ako im to kao realni standard koji koji nije motivisan bilo kakvim personalnim rješenjima i funkcijama nije prihvatljiv, "onda je sasvim logično da partnera nađu u DPS-u".

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније