Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2014. 18:05   >>  18:05 1

ULCINJ

Nrekić: Dogovor možda u ponedjeljak

Nosilac liste Demokratske partije socijalista u Ulcinju Ljoro Nrekić kazao je, za Portal Analitika, da vjeruje da se albanske stranke neće dogovoriti o formiranju vlasti u toj opštini bez DPS-a i najavio nastavak pregovora u ponedjeljak.

Predstavnici koalicije Zajedno za budućnost Ulcinja, DUA-e i Force pregovarali su o formiranju vlasti u Ulcijnju, međutim Nrekić ističe da bi DPS već u ponedeljak mogao da završi posao.

„Prema nekim mojim viđenjima, albanske stranke se neće dogovoriti oko formiranja lokalne vlasti. Mislim da je dobro za DPS da se oni ne dogovore i u ponedjeljak čekamo novu rundu pregovora da završimo posao“, rekao je Nrekić.

Nakon prvog kruga konsultacija nije postignut dogovor o formiranju lokalne vlasti u Ulcinju.

Iz DPS-a su ranije kazali da je svaki koalicioni partner na državnom nivou njihov potencijalni partner i da neće zanemariti bilo koji politički subjekat i da će sve uraditi za dobro građana Ulcinja i građana Crne Gore.

Na lokalnim izborima u Ulcinju DPS je osvojila 9 mandata, Forca 8, Đeka 7, DUA tri mandata i SDP i Pozitivna po dva mandata. U parlament su ušli i SNP i DF sa po jednim mandatom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније