Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 02. 2014. 19:38 >> 20:07
4

PRVI „DOMAĆIN“

Samir Agović predsjednik opštine Petnjica

Kandidat Demokratske partije socijalista Samir Agović izabran je za predsjednika najmlađe crnogorske opštine Petnjica.

„Nakon pobjede na lokalnim izborima, zahvaljujući najvećoj podršci građana Petnjce, danas je DPS nastavila sa političkim pobjedama u lokalnom parlamentu izborom Samira Agovića za predsjednika Opštine Petnjica“, saopšteno je iz te partije.

Uz podsjećanje da su, osvajanjem 15 od 31 odborničkog mandata, 16. novembra od građana Petnjice dobili jasnu poruku da njihove predstavnike žele u rukovodećim strukturama lokalne samouprave, iz DPS-a naglašavaju da su svjesni odgovornosti koje su im povjerili građani.

„Naša partija ima za cilj da što prije započne sa realizacijom izbornog programa, koji podrazumijeva ubrzani razvoj opštine, kroz predlaganje najboljih kadrova, što je i slučaj sa današnjim izborom predsjednika Opštine“, naglašava se u saopštenju iz DPS-a.

Iz te partije očekuju da sa svojim koalicionim partnerima i uz kooperativnost svih partija u Petnjici, nastave da stvaraju formalne pretpostavke za organizovanje opštine, njenih službi, uprava, javnih preduzeća i ustanova kako bi mogli predano da rade na povećanju kvaliteta života građana i opravdaju vraćanje „statusa opštine našoj Petnjici, za što su se zalagale sve partije predvođene DPS-om“.

Krsto Čabarkapa, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније