Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 01. 2014. 15:33 >> 15:33

OPOZICIONE OPTUŽBE

SNP vodi antikampanju protiv SL

Srpska lista u Beranama izložena je najprljavijoj i najpodmuklijoj kampanji od strane onih koji glume opoziciju vladavini Mila Đukanovića, ocijenjeno je iz Srpske liste.

Nosilac SL u Beranama Anđelko Bubanja ocijenio je da je udruženi aktivisti SNP-a  i poneki Pokreta za promjene nijesu ušli ni u jednu jedinu kuću kod građana koji su glasali za DPS i SDP, koje priželjkuju za partnera.

“Ali zato nude novac i funkcije u domovima onih koji glasaju za Srpstvo, Svetosavsku crkvu i odbranu jezika koga su upravo oni prodali sa Nebojšom Medojevićem i Andrijom Mandićem, Igoru Lukšiću, šireći najprizemnije laži i uvrede, varajući pošteni narod da su jedino oni i Koča Pavlović borci protiv lokalne vlasti. Kakvi su borci pokazalo je glasanje za Ustav Crne Gore, nedavno za organe najviše sudske vlasti, gašenje Srpske narodne stranke, ali i međusobne optužbe”, rekao je Bubanja.

Podsjetio je kako je “koliko juče Koča Pavlović rekao da je rukovodstvo SNP-a sa DPS-om prodalo više od pola miliona kvadrata najatraktivnijeg zemljišta na primorju i sve to nepoznatom vlasniku, pa još za svega 3,6 miliona eura”.

“Možda su otuda pare kojima se finansira kampanje protiv Srpske liste u Beranama. Srpska lista smatra veoma važnim da konstatuje da nepoštenu, antisrpsku i kukavičnu kampanju protiv nas ne sprovodi Medojevićev Demokratski front, koji inače nema infrastrukturu u Beranama, nego isključivo Socijalistička narodna partija. Umjesto da od DPS-a i SDP-a otimaju glasove i učine sve da smijene režim, lokalno rukovodstvo SNP-a se otvoreno svrstalo na stranu Koče Pavlovića i Gorana Danilovića, protiv Srđana Milića”, poručio je Bubanja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније