Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 01. 2014. 15:05 >> 15:13
1

ODGOVOR SNP-U I DF-U

DPS: Nude samo neznanje i neistinu

Kad god im postane jasno da gube još jedne izbore, Demokratski front i Socijalistička narodna partija se oslone na to da će uspjeti da se provuku sa još jednom neistinom, navodi se u reagovanju Demokratske partije socijalista.

"Lažne tvrdnje o nekakvim izmišljenim obećanjima otpisa dugova za električnu energiju, samo su njihovo međusobno pravdanje pred neminovni izborni poraz koji im slijedi 9. marta. Poučeni iskustvom sa novembarskih lokalnih izbora, kada su ujedinjeni DF i SNP u Mojkovcu pretrpjeli nezapamćeni debakl, i svjesni da ih isto čeka uskoro u Beranama,  neodgovorno pokušavaju sebi da naprave alibi pred građanima", poručio je poslanik DPS-a Saša Pešić.

On kaže da DF i SNP,  valjda u žurbi da što prije javnosti plasiraju još jednu svoju neistinu, prozivaju čovjeka koji ne postoji u Elektrodistribuciji Berane.

"Saša, a ne Aleksandar, Pešić je direktor Elektrodistribucije Berane. Osim toga, partije koje se toliko dugo bezuspješno bore za vlast, nijesu za sve ove godine uspjele da nauče kako funkcionišu vitalni državni sistemi i šta je u njima čija nadležnost. Ako je bilo ko od njih od 2005. na ovamo platio račun za struju, morao je to učiniti u OJ Snabdijevanje u Beranama, nikako u Elektrodistribuciji Berane", poručio je Pešić.

DF-u SNP poručuju da "sa takvim stručnim" znanjima neće upravljati ni skupštinom stanara u zgradi, a kamoli gradom kakav je Berane.

"Za razliku od njih DPS će nastaviti da vodi odgovornu politiku i slijediti interese građana. Iluzija je da će zbog formiranje opštine Petnjica opozicija uvećati šanse za ugrožavanje političke dominacije DPS-a", zaključio je Pešić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније