Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 01. 2014. 14:31 >> 14:48
2

VLADA ODLUČILA

Uništene kovertirane ostavke

Kovertirane ostavke koje je premijer Milo Đukanović zatražio od starješina i pomoćnika svih državnih organa i institucija su uništene, kazao je nakon sjednice Vlade ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević.

 

Konjević je saopšti da su ostavke fizički uništene i da više ne važe.  

"Vlada je konstatovala da su ostavke koje su bile predmet različitih medijskih interpretacija nevažeće, odnosno uništene", poručio je Konjević i dodao da će o tome biti informisana i EK.

On je kazao da nema podatak koji je to broj državnih funkcionera podnio ostavku.

"Za nas je mnogo važnije da su ministri iskoristili tu priliku i Vlada je konstatovala da su ministri iskoristili tu priliku i da su te ostavke uništene", kazao je Konjević. 

Podsjećamo da je premijer Milo Đukanović, po povratku na tu funkciju 2012. kojom su svi javni funkcioneri bili u obavezi da  kovertiraju ostavke, kako bi budućim ministrima u novoj Vladi bilo omogućeno da biraju svoje saradnike.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније