Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 09. 2022. 13:08 >> 13:45
3

MIKIĆ ZA RADIO CG

"Nijedna fotelja neće biti prepreka dogovoru"

Lider URE Dritan Abazović treba da dobije šansu da završi posao koji je započeo jer sve suprotno tome bio bi korak unazad u obračunu s kriminalom i korupcijom, saopštio je izvršni direktor GP URA Zoran Mikić.

“URA će krajem nedjelje imati predsjedništvo i GO partije, na kojima ćemo zauzeti stav. Mi u URI smatramo da gospodinu Abazoviću treba omogućiti da završi posao koji je započeo. I u sferi organizovanog kriminala i u ostalim oblastima,” rekao je on.

Ni fotelja predsjednika Skupštine ni bilo koja druga neće biti prepreka dogovoru, rekao je Mikić za Radio Crne Gore.

“Mi kao GP URA smo zadovoljni dinamikom sastanaka. Ništa nije dogovoreno dok sve ne bude dogovoreno. Dogovoreno je i da se ubrza dinamika razgovora. Sve spekulacije koje se pojavljuju u medijama nijesu relevantne i služe za političke obračune pojedinih političkoh partija. Mi smo sporazum koji je bio na stolu u petak potpisali, uz određene modifikacije. Ni jedan drugi sporazum nije bio u opticaju, bilo je razgovora da li da se taj sporazum od petka verifikuje na način što će ga potpisati svi poslanici nekadašnje parlamentarne većine, ali je s druge strane bio i stav da se ipak sačeka konačan dogovor, pa da na taj konačan dogovor svi stave potpis,” rekao je Mikić za Radio Crne Gore.

Mikić se nada da će preovladati mudrost i kada je u pitanju dogovor oko modela da se prevaziđe politička kriza u Crnoj Gori.

“Nadam se da će preovladati odgovornost da se izaberu i članovi Sudskog savjeta i Ustavnog suda jer ako to ne uradimo uvelo bi ovu zemlju i društvo u mnogo veće probleme,” zaključio je on.

Nena Drašković, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније