Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 01. 2014. 08:30 >> 08:32
3

NAREDNOG MJESECA

Đukanović se sastaje s Bajdenom

Premijer Milo Đukanović sastaće se najvjerovatnije narednog mjeseca sa potpredsjednikom Sjedinjenih Američkih Država SAD Džozefom Bajdenom u Vašingtonu.

"Sastanak će se odražati na Đukanovićev zahtjev", kazala su Vijestima dva izvora.

To će biti prvi Đukanovićev susret sa najvišim američkim zvaničnicima nakon što se vratio na čelo Vlade pretprošlog decembra i uopšte sa nekim od značajnijih figura svjetske politike.

Kako pišu Vijesti, Đukanović će se sa Bajdenom sastati vjerovatno početkom sljedećeg mjeseca tokom boravka u SAD u vrijeme Molitvenog doručka koji se tradicionalno održava 6. februara.

Premijer se tokom prethodnog mandata krajem januara 2010. u Vašingtonu sastao sa, između ostalog, Bajdenom i tadašnjom državnom sekretarkom SAD Hilari Klinton.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније