Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 01. 2014. 16:46   >>  16:47 4

PONUDA SRBIMA

Vučurović: Mustafić saopštava što DPS neće

Sudeći prema posljednjim izjavama, Suljo Mustafić je razradio ponudu Demokratske partije socijalista Srbima da uđu u vlast, i veoma precizno poručio da tamo mogu samo oni koji prihvate NATO i tzv. nezavisno Kosovo, rekao je portparol NOVE i funkcioner Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

“Njegova poruka je veoma važna jer je i uloga njegove stranke da saopšti ono sto DPS neće, i tako smo i ranije više puta imali priliku da slušamo kako su oni unutar vladajuće koalicije prenosili poruke DPS-a drugim koalicionim partnerima, Socijaldemokratskoj i Liberalnoj partiji“, istakao je Vučurović.

Podsjeća, kako prenosi CdM, da je DF nakon parlamentarnih izbora pozivao Bošnjačku stranku da naprave široku koaliciju koja bi DPS poslala u opoziciju, obračunala se sa organizovanim kriminalom, zaustavila pljačku države, radila na demokratizaciji i jačanju pravne države.

"Ali očigledno je Mustafiću, Milu Đukanoviću, Miomiru Mugoši i Svetozaru Maroviću odgovarao neki drugi koalicioni savez i nepromijenjeno stanje. I ova Mustafićeva poruka Srbima jasno govori da će oni koji planiraju da uđu u koaliciju sa DPS-om i BS-om biti izloženi najvećem poniženju, ali ako ima i takvih Srba to su oni koji su za zrno vlasti spremni da puze i budu poniženi. Sulju i Milu su potrebni baš takvi Srbi -bez boje, ukusa i mirisa, a očigledno je da bi u jednoj takvoj koaliciji upravo Mustafić bio zadužen za edukaciju tih i takvih Srba, za koje je i Novak Kilibarda moralna veličina. Suljo, Milo i Sveto čak i ovakve Srbe ne zovu u vladu zato što je ta vlada jaka, nego zato što je slaba i što vide da joj se bliži kraj, ne žele oni Srbe u vlasti da bi Srbima bilo bolje nego da zaustave nezaustavljivo - odlazak DPS-a sa vlasti”, rekao je Vučurović.

On poručuje Mustafiću i Đukanoviću da će Srbi osvojiti vlast i da će je dijeliti sa časnim Crnogorcima, Bošnjacima, a ne sa, kako je istakao, DPS-om i mafijom.

“Demokratski front je formiran baš zbog toga da bi se sa Crne Gore skinulo to teško breme podjela, da bi se krenulo u konačni obračun sa kriminalom i Crna Gora izvukla iz teške ekonomske situacije. Dakle, potrebna nam je slobodna i demokratska država. Sa druge strane, DPS i BS se bore za opstanak na vlasti jednog čovjeka i njegovih partnera iz organizovanog kriminala koji su zajedno sa njim opustošili Crnu Goru“, zaključuje Vučurović.   

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније