Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 12. 2013. 15:10 >> 15:10

PRZNANJE ZAPOSLENIMA

Nagrađeni najbolji službenici Skupštine

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uručio je danas nagrade za najbolje službenike u 2013. godini. Nagrađeni su Momir Joksimović, Vesna Peković, Mirko Milošević i Igor Radulović.

 

Obraćajući se nagrađenima, Krivokapić je rekao da zdanje parlamenta ne čine zidovi, već je čini duh ljudi koji je u njoj.

"I vjera da će iz tog duha izaći bolja i veća zgrada. Bez vas ova institucija ne bi bila to što jeste. Vi ste mnogo više od službemika i namještenika, vi ste duh ove zgrade", rekao je Krivokapić.

U sklopu svečanosti dodjele nagrada nastupila je dvanaestogodišnja Nađa Janković, učenica četvrtog razreda niže Muzičke škole iz Tivta, u klasi profesora Srđana Bulatovića, koja je, na svjetskom festivalu klasične gitare u oktobru u Almeri, Andaluzija, osvojila prvu nagradu.

To je njena druga međunarodna nagrada, nakon zlatnog priznanja na internacionalnom takmičenju u Sloveniji, na Danima gitare Krško.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније