Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 12. 2013. 09:17 >> 09:38
4

POJAŠNJENJE?

Damjanović: Nema priče o ulasku u Vladu

Socijalistička narodna partija neće razgovarati sa premijerom Milom Đukanovićem o ulasku u Vladu, ukoliko taj poziv dobije, već isključivo o ekonomskim, socijalnim i identitetskim pitanjima, kazao je šef Poslaničkog kluba SNP-a Aleksandar Damjanović.

Podsjetimo, prema jučerašnjoj medijskoj interpretaciji, Damjanović je u petak, gostujući u emisiji Živa istina, kazao da bi ta partija, ukoliko je premijer Milo Đukanović lično pozove u Vladu, "diskutovala o načinu na koji će razgovarati" sa DPS-om ili njegovim predsjednikom.

"Kada gospodin Đukanović lično pozove SNP da razgovara oko budućnosti ove države, oko ciljeva u smislu ekonomije i identitetskih pitanja, svakako ćemo da diskutujemo na način na koji ćemo razgovarati“, kazao je Damjanović u petak.

On je, za današnji broj lista Dan kazao da je u pomenutoj emisiji kazao da se poziv nije odnosio na SNP.

“U odnosu na to da li je SNP spreman za razgovore kao što je u intervjuu rečeno, ukoliko se poziv odnosi na SNP, ne možemo razgovarati o ulasku u Vladu, već isključivo o ekonomskim, socijalnim i identitetskim pitanjima, koja su i dalje neriješeni problem u Crnoj Gori“, naglasio je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније