Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 12. 2013. 19:47   >>  19:49 7

O ISTRAŽIVANJU DPS-A

Problem je crkva, a ne KAP, Boksiti?

Demokratska partija socijalista koja ne umije da vodi opštine, koja je potopila sve brodove, ugasila i posljednju fabriku, predlaže da se pravi neka nova i drugačija pravoslavna crkva, kao da nemamo već jednu, napisao je na svom Fejsbuk profilu poslnik DF-a Goran Danilović reagujući na istraživanje DPS-a.

"Mnogo mi je stalo do identiteta, nacionalnog, kulturnog! Mnogo svog političkog angažmana posvetio sam, zajedno sa ljudima iz NOVE, upravo identitetu. Kada o tome, međutim, govori (Svetozar) Marović podilazi me jeza! Mora da je teža socijalno-ekonomska situacija nego se misli. DPS, koji ne umije da vodi opštine, koji je potopio sve brodove, ugasio i posljednju fabriku, predlaže da se pravi neka nova i drugačija pravoslavna crkva!? Kao da nemamo već jednu, onu koju su nedavno vidjeli, čuli i proslavili na hramu Hristovog Vaskrsenja?", napisao je Danilović na FB.

On kaže da je DPS napravila istraživanje, prema kojem su Crnu Goru najviše "zadužili" Njegoš, Milo i Tito, a kako navodi ne  pitaju ljude šta ljudi misle o zatvaranju KAP-a i najavi poskupljenja struje nema riječi.

"Problem je što je administrativno sjedište naše pomjesne crkve u Beogradu, a nema problema što je Katoličkoj crkvi sjedište u Vatikanu!? Problem je, dakle crkva, a ne Željezara, KAP, Boksiti!? Gdje je njima sjedište, identitetsko naravno!? Gdje je sjedište garancijama koje svako malo padaju? Ima li narod povjerenja u garancije? Koga anketirani više vole: Mila, Tita ili potrošačku korpu? Da li bi građani više voljeli da im se vrsti kralj Nikola ili izgubljeni posao? Odavno nisam vidio ljepše istraživanje! Samo nisam razumio hoće li ove zime biti snijega sa sjedištem na Cetinju ili će padati neokolonijalni sa područja Srbije?", naveo je Danilović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније