Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 12. 2013. 19:50 >> 19:53
8

REAGOVANJE

Suhih: Mugoša je greška za Podgoricu

Šef odborničke grupe SDP-a u Skupštini Glavnog grada Đorđe Suhih, kazao je da je "Miomir Mugoša velika greška za Podgoricu", u reakciji na izjavu gradonačelnika da “SDP-a nema u Podgorici“, i da su trenutno „statistička greška, kao i prethodne tri-četiri godine“,izrečene u emisiji „U centar“ TV CG.

 

 

“Ne želeći da ulazimo u to što se u pojedinim političkim krugovima poglavlja 23 i 24 već nazivaju Mugošinim poglavljima, ipak je vidljiva pojačana Mugošina nervoza zbog nove faze našeg evropskog puta. Imamo puno razumijevanje za Mugošino nervozu budući da će otvaranjem ovih poglavlja jedno od važnih mjerila napretka u pregovorima sa EU biti i procesuiranje korupcije na visokom nivou”, kaže se u Suhihovom reagovanju dostavljenom Portalu RTCG.

Suhih naglašava da Mugoša ispravno doživljava SDP kao autentičnu evropsku političku snagu pa ih stoga ne čudi Mugošina ostrašćenost prema njihovoj partiji.

"Mugošino političko stanje je razumljivo imajući u vidu i činjenicu da se bliži izbor novog Vrhovnog državnog tužioca, kojemu je u opisu posla bavljenje visokom korupcijom, uključujući i onu političku koja je u Mugošinom opisu posla", kaže Suhih.

On takođe navodi,” jasno je da Crna Gora  sa Mugošom i sličnima neće biti uspješan pregovarač sa EU, jer sa takvima teško da ćemo ikad zatvoriti poglavlja 23 i 24. Ako već govorimo o greskama možemo konstatovati da je gospodin Mugoša velika greška za Podgoricu. U izboru između Mugoše i EU, odluka za građane nikad nije bila lakša“, zaključuje se u saopštenju šefa odborničkog kluba SDP-a u parlamentu Glavnog grada Đorđa Suhiha.

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније