Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B./M.V. ]

02. 02. 2022. 12:58 >> 13:00
50

"NEĆE ME PREPASTI"

Vuksanović Stanković bezbjednosno ugrožena

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković saopštila je da ju je juče direktor Uprave policije Zoran Brđanin informisao da je bezbjednosno ugrožena. Kako je navela Brđanin joj je saopštio i da će biti obezbijeđeno njeno mjesto stanovanja, jer je bilo naznaka o napadu na nju. Ona poručuje da je niko neće prepasti u njenim nastojanjima i ciljevima.

Vuksanović Stanković kaže da to ne doživljava lično kao napad na nju.

“Već kao napad nazadne i nacionalističke politike na sve ono što odslikava građansko, multietničko i evropsko biće Crne Gore. Poručujem svima da nas u ovoj borbi ovakvi i drugi napadi na mene, kolege i sve one crnogorske građane koji nijesu pristali da budu sluga zvaničnom Beogradu, neće obeshrabriti i pokolebati u daljoj borbi za građansku i evropsku državu”, rekla je poslanica SDP-a.

Ona poručuje i da će hrabro i odvažno stajati na braniku svega što predstavlja građansku, multietničko i evropsko biće Crne Gore.

“Znam da u tom dijelu imam podršku građana i da ćemo svi izboriti za ono što Crna Gora treba da bude - a to je dio evropske porodice, a ne da se gradi na nazadnoj retrogradnoj politici”, poručila je Vuksanović Stanković za Portal RTCG.

Ona podsjeća da je proteklih godinu i po dana stalno bila na meti, kroz razne mizogine, seksističke napade.

Vuksanović Stanković kaže da napadi na nju nijesu dolazili samo iz Crne Gore, već i iz Srbije i to od nekih poltičkih ličnosti preko Hepi televizije.

“Crtala mi se meta, ali me to nije obeshrabrilo. Ne bih komentarisala ćutanje odlazećeg premijera i predsjednika Skupštine. Ćutalo se, ali ima ona izreka koja kaže, ko ćuti slaže se. Svako neka radi svoj posao kako misli da treba,” rekla je Vuksanović Stanković.

 

Пратите нас на

Коментари50

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније