Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

02. 02. 2022. 11:46 >> 12:17
6

STIJOVIĆ

Koliko sam upoznat Krivokapić neće podnijeti ostavku

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović kazao je da koliko je on upoznat predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić neće danas podnijeti ostavku. Saopštio je da ne očekuje ništa spektakularno na današnjoj sjednici Vlade Crne Gore.

“Ne vjerujem da će se išta spektakularno desiti na sjednici. Ova sjednica je samo pomjerena za srijedu inače je održavamo četvrtkom, a zbog sjednica parlamenta koje se održavaju u četvrtak i petak. Ne očekujemo ništa spektakularno, znam da se dosta spekulisalo da će premijer podnijeti ostavku, koliko sam ja upoznat to se neće desiti na ovoj sjednici, ali sačekaćemo svakako i javnost će biti upoznata”, rekao je Stijović novinarima, prije ulaska na sjednicu Vlade koja je počela u 11 sati.

On je naveo da se ova Vlada potrudila i da je učinila sve da narodu bude bolje.

“Mislim da je narod u Crnoj Gori prvi put osjetio slobodu”, kazao je Stijović i dodao da su pokušali da izađu u susret svima koji su im se obraćali.

"To je jedna velika vrijednost i razlika koju je ova Vlada donijela", naveo je ministar i dodao da su pokušali da poprave stvari i da onome koji dolazi poslije njega želi da ostavi sve sređeno.

Kazao je da Agrobudžet očekuje već sljedeće sedmice. 

"Tako da ko kod dođe da narodu bude bolje", poručio je Stijović i dodao da će Vlada biti u tehničkom mandatu, ali i da očekuje još nekoliko sjednica Vlade u ovom sastavu.

On je saopštio i da je u Vladu došao kao profesionalac i takoće, kako dodaje, raditi i do dolaska novog ministra.

"Ovo je možda jedan od najgorih poslova koje sam radio u životu, a radio sam ih na desetine. Dao sam sve od sebe imao sam vizuju da pomognem ljudima", naveo je Stijović i dodao da je ova Vlada imala pritiske sa svih strana.

On je saopštio i da će biti potrebno vremena da se formira nova vlada, da se reorganizuju ministarstva, da se uradi rebalans budžeta. 

"Tako da građani treba da budu svjesni da će svi procesi biti zaustavljeni u narednih četiri ili pet mjeseci", poručio je Stijović i poručio da i dalje vjeruje da ova država i građani zaslužuju bolju budućnost.

Ranije danas ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović je u jutarnjem programu Prve televizije rekao da misli da nema mjesta nagađanjima da će premijer Zdravko Krivokapić podnijeti ostavku uoči skupštinske sjednice zakazane za 4. februar na kojoj će se raspravljati o izglasavanju nepovjerenja Vladi.

 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније