Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

01. 02. 2022. 18:23 >> 18:26
5

ABAZOVIĆ - LEKIĆ

Rješenje krize tražiti u institucijama sistema

Potpredsjednik Vlade i lider URE dr Dritan Abazović sastao se juče sa predsjednikom DEMOS-a i poslanikom u Skupštini Crne Gore Miodragom Lekićem.

Abazović i Lekić razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji i modalitetima prevazlaženja postojeće političke krize u državi, saopštio je iz GP URA.

"Oni su se na sastanku saglasili da je postojeća, 42. Vlada, završila svoj mandat i da se najprije treba pokušati naći rješenje unutar postojeće parlamentarne većine", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz Ure, Abazović je upoznao Lekića sa mogućim modalitetima izlaska iz postojećeg stanja, a prije svega sa konceptom buduće evropske Vlade.

Konstatovali su da se rješenje mora tražiti unutar institucija sistema i da će se o budućnosti naše države odlučivati u Crnoj Gori.

"Lider DEMOS-a Miodrag Lekić izrazio je spremnost da njegova partija kao i da sada, vodeći primarno računa o interesima zemlje i volji građana, bude dio rješenja prevazilaženja postojeće političke krize i u tom procesu konstruktivan partner", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније