Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ Mina ]

01. 02. 2022. 11:57 >> 12:05
9

RADULOVIĆ

Krivokapić za sjutra zakazao sjednicu Vlade

Premijer Zdravko Krivokapić zakazao je za sjutra sjednicu Vlade, potvrdio je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović.

On je to kazao na konferencije za novinare sa litvanskom kolegom Edgarsom Rinkevičijusom.

Radulović je na pitanje da li je za sjutra zakazana sjednica i na konstataciju da se spekuliše da bi Krivokapić mogao podnijeti ostavku, kazao da se poslije 14 mjeseci slaže sa francuskim filozofom da je politika kao sfinga iz basne, proždire sve koje nemaju rješenje za njene zagonetke.

"Mislim da je crnogorska politička scena puna zagonetki, ja nemam odgovor na vaše pitanje. Istina je da će biti sjednica Vlade, čini mi se u 11 sati. Ajde da vidimo koje je rješenje za ovu zagonetku koje ste vi postavili", rekao je Radulović.

Upitan kad se vlada sastala u punom sastavu, ne računajući onlajn sjednice Radulović je odgovorio da je to bilo prošle sedmice.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније