Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

28. 01. 2022. 14:39 >> 14:48
13

KONATAR

Novu vladu da čine partije političkog centra

Najbolje rešenje je da nova Vlada bude dominantno sastavljena od partija koje su u političkom centru, smatra poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

On dodaje se na taj način pravimo mostove saradnje i pomirenja.

Konatar ne na Tviteru napisao da je nova evropska Vlada neophodna Crnoj Gori.

"Samo bih želio da budem do kraja jasan - ne stavljam znak jednakosti između kolega iz DF-a i DPS-a, jer su kolege iz DF-a uradile puno i podnijeli velike žrtve da dođe do promjena u Crnoj Gori", navodi Konatar.

On dodaje da DF svojim ponašanjem i stavovima u ovom trenutku pokazuje političku zrelost i ocjenjuje da, kako je kazao, može da se mijenja na bolje.

"I ja to pozdravljam i podržavam. Da, DF u ovom trenutku jeste 'Sorbona' za Demokrate. Evropska budućnost Crne Gore je nešto što nas sve može pomiriti i ujediniti Crnu Goru i Evropsku uniju", napisao je Konatar na Tviteru.

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније