Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

27. 01. 2022. 00:06 >> 00:28
2

SPAJIĆ

Vanredni izbori najpoštenije rješenje

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić rekao je da neće formirati partiju dok god ova Vlada postoji, međutim ukoliko se Vladi izglasa nepovjerenje, stvari se radikalno mijenjaju. On je to rekao za Tajnjug. Ministar se osvrnuo i na ideju o formiranju manjinske vlade. 

"Pojedini političari koji su pobornici manjinske Vlade pokušali su da zloupotrijebe međunarodnu zajednicu i da predstave da taj projekat protažira međunarodna zajednica", rekao je Spajić. 

Kako je rekao, sadašnji politički trenutak u Crnoj Gori prvenstveno je nesrećan i iracionalan.

"Konačno smo nakon 20 godina nametnuli teme od opšteg interesa za sve građane, poput životnog standarda i ekonomije, i umjesto da se tome okrenemo mi pričamo o politikanstvu, podjelama, nacionalizmu", tvrdi Spajić. 

Kako je naveo, najpoštenije rješenje političke krize u Crnoj Gori su izbori.

"Tu će se stvarno vidjeti šta građani žele i misle o svakome od nas. Ja neću formirati partiju dok god ova Vlada postoji, međutim ukoliko se Vladi izglasa nepovjerenje - stvari se radikalno mijenjaju", poručio je Spajić. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније