Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

24. 01. 2022. 09:35 >> 09:36
7

VEŠOVIĆ PORUČIO

Prava CG neće dozvoliti kampanju protiv Bratićke

Prava Crna Gora neće dozvoliti nastavak orkestrirane kampanja potpisnika Memoranduma koji su se ponovo ostrvili na ministarku prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesnu Bratić, saopšteno je iz partije Marka Milačića.

Stefan Vešović iz Prave Crne Gore kazao je da ministarka Bratić možda izgleda krhko, ali su, kako je istakao, "na njoj polomili i opet će polomiti zube i lažni dušebrižnici za građansku državu, ali i lažni nacionalisti koji bezuspješno prikrivaju izdaju".

"Ministarka Bratić pravim jezikom naziva one nacionaliste i Đukanovićeve saradnike koji su glasali i borili se za rušenje svetinja, ali i one druge lažne i profesionalne nacionaliste saradnike Dritana Abazovića koji se pozivaju na Temeljni ugovor, a sprovode temeljnu izdaju svega što je za ovaj narod vrijedno i čestito", kazao je Vešović.

Očigledno ih, kaže on, boli što je ministarka stala uz narod i narod uz nju, i "što nije postupila kao neki drugi bivši i sadašnji ministri podmuklo i izdajnički, rušeći Vladu, rušeći premijera Zdravka Krivokapića i rušeći pobjedu građana 30. avgusta".

"Prava Crna Gora čvrsto stoji uz ministarku Bratić i sve učesnike pravednih narodnih protesta širom Crne Gore, a orkestrirana saopštenja URE, SNP-a, SDP, manjinsko-DPS-ovskih partija i mnogih drugih koji ne trpe i ne podnose pobjedu 30. avgusta mogu samo da služe na čast ministarki Bratić i da do kraja posvjedoče kolika je mržnja u glavama svih onih koji gaze izbornu volju 30. avgusta, i koliki je njihov kukavičluk kada sve svoje oštrice orkestrirano usmjeravaju na jednu ženu, intelektualku i gospođu kojoj u normalnim društvenim okolnostima ne bi mogli da napišu ni slovo lažnih i uvredljivih inputa, a da ne dožive najžešće kritike i reakcije sa najširih društvenih adresa", kazao je Vešović.

Prava Crna Gora podsjeća, kako je rekao, "memorandumski hor: kakvom pravdom optužujete ministarku Bratić danas, takvom pravdom će vam građani suditi svim demokratskim sredstvima, na izborima i svakom drugom mjestu i situaciji".

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније