Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

22. 01. 2022. 10:23 >> 10:51
18

ABAZOVIĆ

"Ne zamjeram građanima, već onima u foteljama"

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da ne zamjera grđanima koji su sinoć protestovali isped Javnog servisa na ružnim riječima i brani njihovo pravo da protestuju. Istakao je da, ukoliko budu u prilici da naprave Vladu, da će to biti Vlada pomirenja u koju su svi pozvani.

On je na Fejsbuku napisao da brani pravo građana da iskažu nezadovoljstvo.

“Mnogo se nepravde nagomilalo godinama, pa je logična i neka takva reakcija. Ipak, onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, ću uvijek reći gdje im je mjesto", poručio je Abazović.

Ako buda u prilici da napravimo vladu, biće to Vlada pomirenja, dodaje on.

“Svi su dobrodošli: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, pravoslavci, katolici, muslimani... Nije važna pripadnost već ideja! Izađimo iz matrice - pomirimo Crnu Goru i gledajmo naprijed! Budite sigurni da može Crna Gora!”, zaključio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније