Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

21. 01. 2022. 16:40 >> 16:55
1

ODGOVOR DEMOKRATAMA

"Pričaju o principima SNP-a, a svaki su pogazili"

Demokrate pričaju o principima SNP-a, a svaki su pogazili i pretvorili u svoju suprotnost, saopštili su iz Socijalističke narodne partije.

"Kada o izdaji pričaju oni koji su uzeli sve što su mogli od SNP-a i bez obraza otišli i napravili novu partiju, preotimajući naše članove, ostaje vam samo da se nasmijete", poručuju iz SNP-a u odgovoru Demokratama.

Iz SNP poručuju da građani znaju dobro ko je oduvijek bio na braniku iskonske, časne i pravedne Crne Gore i ko će to do kraja ostati.

"Misle (Demokrate) da mogu vikom i galamom ubijediti građane Crne Gore u svoje laži, ali su se prevarili", navpdio se u reagovanju.

Demokrate su ranije saopštile da je SNP odlučio da ode sa nalogodavcima ubistva Duška Jovanovića.

"Što se tiče slučaja ubistva Duška Jovanovića, podsjećamo javnost da su upravo Demokrate mjesecima kočile izbor Tužilačkog savjeta, čijim bi formiranjem bile stvorene pretpostavke i za rješavanje ovog slučaja. Takođe, podsjećamo da su zbog prikupljanja jeftinih političkih poena upravo Demokrate opstruirale pokušaj rješavanja ubistva Duška Jovanovića koji je pokrenuo potpredsjednik Vlade Dritan Abazović", ističu iz SNP-a.

Takođe, pozivaju Demokrate da dokažu da je bilo ko iz SNP-a uzeo jedan cent od bilo koga.

"Pošto to ne možete uraditi, prestanite da kao papagaji ponavljate ovu besmislenu priču za malu djecu", poručuje se u reagovanju.

Iz SNP-a navode da sve ono što Demokrate pokušavaju inputirati SNP-u su obične neistine u koje neće povjerovati nijedan građanin Crne Gore.

"A vi i dalje nastavite da napadate svoje političke roditelje, od kojih ste sve naučili i uzeli. Samo, ne očekujte da će vam se to dobrim vratiti", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније