Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina/M.L.B. ]

21. 01. 2022. 15:40 >> 15:42
1

AMBASADA NJEMAČKE

CG probleme da rješava unutar institucija

Crna Gora probleme treba da rješava unutar institucija, a ne na ulici, saopštili su iz Njemačke ambasade u Podgorici, dodajući da Evropska unija (EU) neće odlučivati ko će biti u crnogorskoj Vladi.

Istraživanje, koje je prezentovala Delegacija EU u Podgorici, pokazalo je da 75,5 odsto ispitanika ima veoma ili donekle pozitivan stav prema EU, dok 74,6 odsto građana snažno ili donekle podržava pristupanje Crne Gore toj evropskoj zajednici.

Iz Njemačke ambasade su na Fejsbuku /Facebook/ naveli da je to sjajan rezultat, koji pokazuje da su se građani Crne Gore odlučili za put u EU.

Oni su istakli da se ambasador Njemačke u Crnoj Gori Veber u potpunosti slaže sa ambasadorkom EU, Oanom Kristinom Popom, da EU i zemlje članice neće odlučivati ko će biti u Vladi Crne Gore, već da taj proces država sama treba da vodi.

“Crna Gora probleme treba da rješava unutar institucija, a ne na ulici”, navodi se u objavi Njemačke ambasade.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније