Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

21. 01. 2022. 13:56   >>  14:03 7

MARTINOVIĆ ZA RADIO

"Čast je da nas smjenjuju izdajnici..."

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović poručio je da im čast i zadovoljstvo da ih, kako je naveo, izdajnici smjenjuju sa onima koji su 30 godina tlačili i obespravljivali građane Crne Gore i ponižavali ih na sve moguće načine. On je, u izjavi za Radio Crne Gore, kazao da im ne smeta eventualno izglasavanje nepovjerenja Aleksi Bečiću od strane onih koji izdaju volju građana.

Što se tiče Demokratske Crne Gore, ističe Martinović,  funkcije i pozicije su prolazne. 

"Ono što je za nas najvažnije je čist obraz i odgovornost prema građanima Crne Gore. Apsolutno, ne da nam smeta, već naprotiv, eventualno izglasavanje nepovjerenja Aleksi Bečiću od strane onih koji izdaju volju građana, koji će glasati zajedno sa Branimirom Gvozdenovićem, Petrom Ivanovićem i ostalom DPS klikom, Andrijom Popovićem, za nas pričinjava izuzetnu čast i zadovoljstvo, da nas izdajnici smjenjuju sa onima koji su 30 godina tlačili i obespravljivali građane Crne Gore i ponižavali ih na sve moguće načine", kazao je Martinović za Radio CG.

Naglasio je da jedinu odgovornost imaju prema građanima. 

"Jedinu odgovornost i obavezu koju imamo, imamo prema građanima Crne Gore, a ne prema organizovanim kriminalnim grupama, narko kartelima, i svim onim centrima moći koji ovih dana intenzivno uz pomoć miliona pokušavaju da prekroje izbornu volju građana", zaključuo je poslanik Demokrata. 

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније