Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

20. 01. 2022. 18:19   >>  18:21 5

PODRŽAĆE SKRAĆENJE MANDATA

Milačić: Izbori jedini pošten izlaz

  Prava Crna Gora glasaće za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore, poručio je lider partije i poslanik Marko Milačić. Kaže da je to jedini način da se spriječi prekrajanje izborne volje građana koje je u toku, u režiji, kako dodaje, GP URA i SNP-a.

“U trenutku kada je - od potpisivanja Memoranduma pa sve do danas - na sceni najgrublje gaženje 30. avgusta, jedini ustavan, zakont, pravedan i pošten izlaz iz ovog izdajničkog procesa koji je već izveo narod na ulice jeste vraćanje mandata građanima Crne Gore. Glasanje o skraćenju mandata Skupštini biće najbolji pokazatelj ko je ko u parlamentarnoj većini: oni koji u okvirima aktuelne parlamentarne većine budu glasali protiv skraćenja mandata jasno će staviti građanima do znanja da im je jedini cilj prekrajanje izborne volje mimo i protiv naroda”, poručio je Milačić.

Kaže kako nema dileme da su prijevremeni izbori jedini pošten izlaz iz ove krize i moralna odgovornost prema građanima koji su, kako dodaje, proslavili pobjedu i prvu demokratsku smjenu režima.

“Ovo je posljednja šansa kolegama iz zvanične parlamentarne većine kako URE i SNP-a, tako i drugih koji podržavaju politiku rušenja Vlade, da sačuvaju minimum moralne odgovornosti prema građanima i da putem izbora, a ne korupcije i izdaje dođu u poziciju da pregovaraju o parlamentarnoj većini, Vladi i drugim obavezama prema građanima. Ukoliko ne bi došlo do ovog scenarija, Prava Crna Gora će posvećeno i beskompromisno biti sa narodom na ulicama i trgovima Crne Gore, bez ijednog trenutka odmora do samog kraja izdajničke nove većine koja se pakuje ovom narodu”, zaključio je Milačić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније