Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

20. 01. 2022. 15:06   >>  15:08 9

DEMOKRATE CG

"Manjinska vlada bi bila samo igračka u rukama DPS-a"

Niko danas nema dilemu da bi manjinska vlada bila samo kratkotrajna igračka DPS-a i mafije, i da je njeno stvaranje plod najjasnije političke korupcije. Međutim, neka se izdajnici ne nadaju; neće im poći za rukom. Spriječili smo pokušaj izbora Tužilačkog savjeta po mjeri crnogorske mafije i obezbijedili nezavisan TS, zbog čega sad izdajnici ruše Vladu kako bi spasili nosioce organizovanog kriminala i korupcije, navodi se u reagovanju Demokrata Crne Gore na izjave poslanice GP URA Jovane Marović.

Demokrate Crne Gore ističu da je i njoj jasno da im je u cijeloj priči izdaje volje građana Crne Gore i spašavanja mafije, ostalo samo da se služe lažima. Ta, kako kažu u saopštenju, grupica političkih amatera pokušava na sve načine da dezavuiše javnost.

"Već neko vrijeme kao pokušaj opravdanja za izdaju uporno plasiraju laži kako su Demokrate 'uslovile izglasavanje TS rekonstrukcijom Vlade'. Pokušavaju na sve načine da dezavuišu javnost, samo im je poblem to što svako zna da je to obična gomila laži. Baš kao i svaka druga priča koju nervozno ovih dana, u komemorativnoj atmosferi, pokušavaju saopštiti građanima Crne Gore, zbog korupcije kojoj su, prema sopstvenom priznanju, skloni. Građani su davno prozreli i razvlastili nekad jaki DPS, pa je iluzorno da ne vide o čemu se radi u akcijama grupice političkih amatera koji su putem najveće izdaje građana ušli u projekat spašavanja mafije", navodi se u reagovanju Demokrata na izjave poslanice GP URA Marović.

Kako dodaju, niko danas nije lud da povjeruje u priču ljudi, koji niti imaju povjerenje, niti su navikli da račune polažu građanima, da će se na podršci kriminogenog DPS-a graditi vladavina prava, reforme sudstva i tužilaštva, postizati pravedni epilozi brojnih kriminalnih i korupcionaških afera DPS-a, donijeti i sprovoditi Zakon o prijeklu imovine.

"Sad izdajnici ruše Vladu kako bi spasili nosioce organizovanog kriminala i korupcije. Hrabro nema šta! I na kraju, izdajnici su dužni da građanima Crne Gore jasno saopšte ko im je ponudio 21 milion eura", navodi se u reagovanju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније