Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 01. 2022. 15:58   >>  15:59 4

EMISIJA "FOKUS"

Intervju sa Džudi Rajzing Rajnke večeras na TVCG

U okviru spoljno-političke emisije "Fokus", na Televiziji Crne Gore (TVCG), pogledajte intervju s ambasadorkom SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke. Emisija je na Prvom programu večeras, od 20 sati.

 Biće riječi o ukrajinskoj krizi, otvorenim pitanjima u našem regionu, otvorenom Balkanu, ali i evropskim integracijama Crne Gore, kao i eventualnim rješenjima za izlazak iz pat pozicije u našoj drzavi.

"Fokus" veceras od 20 sati na Prvom programu.

Urednica i voditeljka: Isidora Sekulić Šoć 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније