Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M. [ Vijesti ]

22. 12. 2021. 22:11   >>  22:25 4

ABAZOVIĆ

"URA sa ovakvim DPS-om neće imati nikad ništa"

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da GP URA sa DPS-om u ovoj postojećoj situaciji neće imati nikad ništa. To je saopštio u toku komunikacije sa građanima na Tviter Spejsu. On je kazao da je trenutno u karantinu jer je bio pozitivan na koronavirus, da je brzi test pokazao da je pozitivan, a PCR da je negativan.

"Ne želim da vodim referendumsku politiku. Mislim da će i u svakoj narednoj opštini DPS izgubiti na izborima", rekao je Abazović na Tviter Spejsu.

On je kazao da GP URA "ne trebaju mandati, ako treba da sjedimo skrštenih ruku".

"Dobili smo mandat da bi pravili promjene i urušavali prethodni režim. Ako mi to ne možemo da radimo da tražimo drugi model da to radimo...", kazao je lider URA

On je kazao i da je izjava funkcionera URA Ilira Harasanija netačno prenijeta.

"On je govorio o modalitetima o kojima sam i ja govorio ranije i što su hipotetičke mogućnosti. Ljudi su napeti bez ikakve potrebe. Kada je u pitanju izjava Mila Đukanovića fasciniran sam njegovom izjavom. Jesu li rekli 13. decembra da imaju 41? Sad je isto i ovo i ako neko vjeruje super", kazao je Abazović.

Dodao je da aktuelna vlast ponašanjem "drži DPS živim".

"Njihov koalicioni kapacitet je trenutno nula", naveo je Abazović.

Upitan šta to tačno znači, Abazović je naveo "znaju oni šta treba da urade, a uskoro ćemo svi znati".

Na pitanje zašto u Memorandumu o saradnji nema paragrafa da se neće sarađivati sa DPS-om, naveo je da toga nije bilo ni u dokumentu koji je potpisao sa Aleksom Bečićem i Zdravkom Krivokapićem.

Bio sam pozitivan, sad sam negativan na koronavirus

Abazović je kazao da je trenutno u karantinu jer je bio pozitivan na koronavirus.

"Bio sa pozitivan u subotu, sad sam negativan, ali sam u karantinu dva tri dana. Za svaki slučaj sam se zaključao, bio sam u kontaktu sa zaraženim, pa je brzi test pokazao da sam pozitivan, a PCR da sam negativan", rekao je Abazović na Tviter Spejsu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније