Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

12. 12. 2021. 16:47 >> 19:11
10

ŠARANOVIĆ KAZAO

Opoziciji nokaut od koga se neće oporaviti

Poslanik i istaknuti funkcioner Demokratske Crne Danilo Šaranović prokomentarisao je informaciju pojedinih medija da opozicija razmatra povlačenje inicijative za smjenu Vlade, poručujuči da će to biti nokaut opoziciji od kojeg se više nikad neće oporaviti. On je rekao da se zna gdje su temelji očuvanja izborne volje građana.

“Nakon: 28. decembra i propasti amaterskog državnog udara, poraza u Nikšiću i Herceg Novom, poraza 5. septembra na Cetinju, poraza na posljednjim lokalnim izborima, ovo će biti nokaut opozicije od kojeg se više nikad neće oporaviti”, naveo je Šaranović na Tviteru.

Po njegovom mišljenju, zna se gdje su temelji očuvanja izborne volje građana.

“Čvrsto uz građane – Demokrate”, poručuje Šaranović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније