Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z. [ Mina ]

07. 12. 2021. 18:47   >>  18:48 13

"DANI VLADE ODBROJANI"

Bogdanović: Vladini predstavnici danas se opraštali od funkcija

Vladini predstavnici, na današnjoj prezentaciji povodom prve godine rada, oproštali su se od svojih funkcija, ocijenio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović.

On je poručio da su dani aktuelne vlade odbrojani, kao i da je crnogorska javnost, tokom prezentacije, bila izložena izlivu, kako je rekao, najjeftinijeg kič-populizma i laži.

"Sve što se danas moglo čuli od predstavnika Vlade na oproštaju od njihovih funkcija, tačno je taman koliko i tvrdnja odlazećeg premijera da imaju podršku Pozitivne Crne Gore", rekao je Bogdanović.

On je kazao da bi neupućen gledalac pomislio da u Crnoj Gori nije bilo, kako je rekao, katastrofalnih brojki žrtava koronavirusa.

“Kao i da država, tajno i organizovano, nije zadužena milijardu dolara, da ovo nije vlast koja je sopstvene građane proglašavala teroristima i obračunavala se sa njma gumenim mecima, šok bombama i suzavcima", dodao je Bogdanović.

On je naveo da je predstavnicima vade promakla nezaposlenost od 26 odsto, “očajne mjere i žrtvovanje građana zbog otvaranja granica, činjenica da je premijer antivakser, kao i da svi, od poljoprivrednika do taksista, protestuju na ulicama”.

"Jezivo visok rast cijena, imenovanje šovinista i sljedbenika ravnogorskog pokreta po raznim javnim funkcijama, upliv Srpske pravoslavne crkve u kadriranje, nepotizam i opšta relativizacija fašizma, nešto su o čemu nijesmo čuli od premijera i ministara”, smatra Bogdanović.

On je kazao da je javnost bila izložena, kako je naveo, izlivu najjeftinijeg kič-populizma i laži, i neistinitim svaljivanjem krivice, za sopstvene neuspjehe, na ranije vlasti.

On je kazao da je sreća što su aktuelnoj Vladi dani odbrojani, i da je sa Krivokapićem saglasan samo u tome da će vlada ostati upamćena u istoriji.

"Toliko nesposobne, manipulacijama sklone vlasti nije bilo, niti će biti ikad više - ne samo u Crnoj Gori, nego i znatno šire" zaključio je Bogdanović.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније