Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

06. 12. 2021. 15:11   >>  15:14 13

JANKOVIĆ ZA PORTAL

URA želi saradnju sa svima koji su za promjene na Cetinju

Otvoreni smo za saradnju sa svima koji žele promjene, ne zanimaju nas funkcije, samo suštinske reforme na Cetinju, za koje su građani ovog puta glasali, kazao je za Portal RTCG nosilac liste Građanskog pokreta URA na cetinjskim izborima Slavko Janković. Kako je poručio, htjeli su da slome Građanski pokret URA, ali URA je slomila njih.

"Izuzetno smo srećni zbog postignutog rezultata. Pokazali smo da smo tvrd orah koji nijesu uspjeli slomiti prethodnih godinu i po dana. Sjetite se samo tog broja propagandnih tekstova, pritisaka na članstvo, javnog linča. Htjeli su da slome URU, a slomili su sebe. URA je na Cetinju moralni pobjednik izbora" kazao je Janković.

Kako je istakao, DPS je doživio potpuni poraz.

"I bilo bi politički suludo da ih iko pokuša spasiti sigurne propasti. Suštinski, to bi bilo samo kratkoročno odlaganje odlaska ovakvog DPS u prošlost, a sunovrat političkog subjekta koji bi ih spasio. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji žele promjene, ne zanimaju nas funkcije, samo suštinske reforme na Cetinju, za koje su građani ovog puta glasali", istakao je Janković.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније