Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

06. 12. 2021. 14:58 >> 14:59
5

BOŽOVIĆ NAJAVIO

"DF će imati čitav niz predloga na Budžet"

Poslanički klub Demokratskog fronta neće podržati bilo koji predlog seta zakona kojim će se povećati nameti građanima Crne Gore, preduzetnicima i ukupnoj privredi, poručio je poslanik Demokratskog fronta Milo Božović. Ističe da će klub te partije imati čitav niz novih predloga na Budžet.

"Niko nema pravo da i onako osiromašene ljude i ugrožene privrednike dodatno reketira, koristeći populističku priču. Posebno je to nepošteno prema 50 hiljada nezaposlenih i 130 hiljada penzionera", navodi se u saopštenju Božovića. 

Što se tiče samog Budžeta Crne Gore, klub DF-a će, kako navode, imati čitav niz novih predloga kako bi se realizovao bar dio onoga što smo obećali građanima u izbornoj kampanji 2020. godine.

"Nakon odnosa predlagača Budžeta prema tim našim predlozima, mi ćemo donijeti odluku", zaključuje Božović. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније