Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

30. 11. 2021. 22:43 >> 22:47
3

JOKOVIĆ ZA PORTAL

Dogovor o novoj vladi moguć isključivo unutar aktuelne većine

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je za Portal RTCG da ta stranka želi da se izabere nova vlada, jer aktuelna nije opravdala očekivanja te stranke. Joković je kazao da je dogovor o novoj vladi moguć isključivo unutar aktuelne vladajuće većine.

"Da inicijativa za izglasavanje nepovjerenja Vladi dolazi iz skupštinske većine, imali bi i drugačiji odnos prema njoj. Ovako, dolazi iz DPS-a pa je jasno kakav odnos imamo prema tome. U svakom slučaju, mi se zalažemo da se što prije izabere nova vlada", podvukao je Joković.

Po njegovom sudu, Vlada je demonstrirala i nekorektan odnos prema SNP-u. 

"Dogovor o novoj vladi treba postići unutar aktuelne vladajuće većine", zaključio je Joković. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније