Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Bojana Baranin [ TVCG ]

23. 11. 2021. 20:19   >>  20:20 1

SO BUDVA

Čekajući ostavke, na čekanju budžet i projekti

Politička nadgornjavanja i u Budvi, gdje se, sve su prilike, ne nazire rasplet. Iako je sjednica Skupštine opštine, zakazana po hitnom postupku, ipak nije održana, jer su prisustvovali samo predstavnici Demokratskog fronta (DF). Dok se išćekuju tražene ostavke, zasad su na čekanju budžet i projekti.

Za razliku od juče, današnjoj sjednici Skupštine opštine Budva prisustvovali su odbornici DF-a. U proceduralnom obraćanju, poručili su da je predsjednik Skupštine Krsto Radović napravio više prekršaja i zatražili da podnese ostavku.

Dok iz DF-a istrajavaju na ostavci Radovića, Demokrate smatraju da bi ostavku trebalo da podnese prvi čovjek Opštine Marko Carević.

I dok se čekaju ostavke, na čekanju su i budžet i plan investicija u Budvi za ovu i narednu godinu, čije će usvajanje zavisiti od raspleta političke situacije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније