Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ I. P. ]

23. 11. 2021. 12:56   >>  12:57 2

ŠARANOVIĆ

Platforma za rješenje krize da očuva izbornu volju

Platforma za izlazak iz političke krize mora da čuva izbornu volju građana, da bi je Demokratska Crna Gora prihvatila, poručio je poslanik te partije Danilo Šaranović.

"Da bismo je uzeli u razmatranje, preduslov je da naredni parlamentarni izbori budu tek 2024”, rekao je Šaranović na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da su Demokrate ranije zastupale rekonstrukciju vlade kao najbolji model za izlazak iz političke krize.

“Očekujemo da oni, koji tada nijesu dali podršku našem modelu, usaglase svoje modele. Da bismo se izjasnili, moramo da imamo ponudu”, rekao je Šaranović.

Na pitanje da li se politička platforma Demokratskog fronta može tumačiti kao promjena kursa Vlade, on je odgovorio da se iz dokumenta, koji je objavljen u medijima, može zaključiti da sporazum lidera nije sklon revidiraju.

“U platformi nijesam prepoznao ništa što se može tumačiti kao promjena kursa”, rekao je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније