Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V./M.M.Lj. ]

31. 10. 2021. 12:12   >>  12:20 3

BOŠNJAK

"Iniciraću formiranje Anketnog odbora koji će se baviti Možurom"

Poslanica Pokreta za promjene Branka Bošnjak kazala je da će ubrzo inicirati formiranje Anketnog odbora koji će se baviti aferom “Možura”. Istakla je da čeka da se usaglasi sa svim činiocima vlasti, jer se, kako je kazala, se radi o predizbornom obećanju koje su svi davali.

“Vrlo je važno da postoji spremnost da u ovoj istrazi o korupciji u vezi sa Možurom učestvuju i pomognu oni koji su bili dio istrage i na Malti, a koja je dala rezultate. Sve govori da se radi o višemilionskom korupcionaškom poslu koji vodi do samog vrha poraženog režima”, kazala je ona.

Ona kaže da “tragikomična zamjena teza” poslije njenog susreta sa Metjuom Karuanom Galicijom, sinom ubijene malteške novinarke Dafne Karuane Galicije, Malte, govori koliki je strah DPS-u.

“Jer su se preigrali i stvari su im izmakle kontroli”, kazala je Bošnjak.

Metju Karuana Galicija kazao je prije nekoliko dana za Portal RTCG, da je spreman da svoja saznanja podijeli sa crnogorskim istražiteljima, imajući u vidu da je dužnost svakog građanina da to uradi ako ima saznanja o korupciji.

Za naš portal govorio je o aferi "Možura", korupciji u Crnoj Gori i na Malti, ubistvu njegove majke, vezama političkih elita dvije zemlje i sadašnjih i eventualnim budućim istragama.

"Vjerujem da su ljudi u Crnoj Gori, kao i na Malti, dovoljno ljuti zbog korupcije i ubistava kojima se prikriva korupcija i da žele da se to okonča", poručio je Galicija.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније