Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

26. 10. 2021. 09:37 >> 09:41
12

MARKOVIĆ MILATOVIĆU

Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, ostavili smo prave projekte

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković pozdravio je nastavak realizacije projekta skijališta na sjeveru koje je, kako kaže, uveliko realizovala Vlada koju je on predvodio.

"Pozdravljam ispravni put na koji se vratio ministar Jakov Milatović, a to je nastavak projekta skijališta na sjeveru, koje je uveliko već realizovala Vlada koju sam predvodio. Nije bilo tako davno kad je Milatović tvrdio da ne treba graditi skijališta ispod 2.000 m.n.m.", naveo je Marković na Tviteru.

Marković dodaje da se sezona koju Milatović najavljuje, oslanja na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje je prethodna vlast, kako kaže, već uložila desetine miliona eura koji se sad vraćaju državi.

"A te žičare ne bi bilo, da nije plaćena usred pandemije, po sistemu bankarska garancija-avans, koji napadate kroz kojekakve računovodstvene slagalice. Nijesmo uvozili nove i visočije planine, već smo razvijali svoje! Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, već smo ostavili prave puteve i prave projekte. Samo nastavite naše započete projekte - i na pravom ste putu!", zaključio je Marković.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније