Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

22. 10. 2021. 13:34   >>  18:57

VUČINIĆ

Smjena Damjanovića diskutabilan potez Vlade

Smjena v.d. direktora Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića na predlog ministra finansija Milojka Spajića bez prethodnog upućivanja javnosti u razloge za takav postupak, još jedan je u nizu krajnje diskutabilnih poteza Vlade, kazao je predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

"Vlada nastavlja da širi negativan trend, 'sječe' kadrova koji su savjesno i odgovorno radili svoj posao", navodi se u saopštenju.

Vučinić ocjenjuje da je Damjanović tokom šest mjeseci koliko je obavljao funkciju Vršioca dužnosti direktora Uprave prihoda i carina ostvario značajne rezultate.

"Naročito u sprječavanju šverca cigareta, kao i prilikom nedavne akcije zaplijene tone i po kokaina u Mojanovićima kod Podgorice", kazao je Vučinić i dodao da treba imati u vidu, i da je Damjnović radio bez ijednog pomoćnika "jer Vlada u prethodnih šest mjeseci nije našla za shodno da ih imenuje i donekle olakša rad".

"Ostaje pitanje kome je smetalo što Damjanović savjesno i odgovorno obavlja svoj posao? Nadamo se da će ministar Milojko Spajić po povratku iz inostranstva naći za shodno da javnosti predoči razloge za ovakav postupak", zaključio je Vučinić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније