Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

22. 10. 2021. 12:40   >>  12:46 3

RADNI SASTANCI

Srzentić u prvoj zvaničnoj posjeti SAD-u

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija, Tamara Srzentić, boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, u svojoj prvoj zvaničnoj posjeti tokom koje će imati radne sastanke u Vašingtonu i Njujorku.

Srzentić će se sastati sa predstavnicima State departmenta, UNICEF-a, tehnološkim liderima iz USDS (Federalna agencija za digitalne servise u Vladi SAD-a),18F (Vladina kancelarija za razvoj digitalnih servisa), liderima iz fondacije New America, predstavnicima univerziteta Harvard i Georgetown i brojnim investitorima na polju digitalizacije.

Cilj prve radne posjete Srzentić je povezivanje i uspostavljanje partnerstava sa liderima iz Biden administracije u Vladi SAD-a, tehnološkim liderima i preduzetnicima, a sa fokusom na budući Montenegro Digital, Digitalnu akademiju, program Saradnika u inovacijama, po uzoru na isti program "Entrepreneurs in Residence" u Vladi SAD-a, Kancelariju za različitost, jednakost i inkluzivnost.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније