Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

22. 10. 2021. 11:06 >> 11:10
7

KNEŽEVIĆ

"Katnić uhvati ribu, poljubi je i vrati u vodu"

Komentarišući informaciju da je bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejan Peruničić, pušten da se brani sa slobode, jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je da je karakteristično za glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da uhvati ribu, poljubi je u glavu i vrati nazad u vodu da pliva.

Peruničić je priveden jutros u Specijalno državno tužilaštvo na saslušanje zbog sumnje da je odgovoran za prisluškivanje specijalnih tužilaca.

“To je još jedna od potvrda da je naše Specijalno državno tužilaštvo sportsko ribolovačko društvo. Milivoje Katnić upeca ribu, poljubi je u glavu i pusti je nazad u vodu da pliva. Zato ako ode u penziju treba mu pokloniti garnituru štapova za pecanje ”, kazao je Knežević.

On je na početku izlaganja na Odboru za bezbjednost i odbranu kazao da se od hapšenja Peruničića pravi teatar.

“Ja neću prihvatiti da se od nje pravi Crnogorsko narodno pozorište niti opera. Ono što je simptomatično je kada se otkrila afera o prisluškivanju mitropolita i lidera tadašnje opozicije nije bilo elemenata da se odmah uhapse nalogodavci, kao što se to desilo prije 24 sata kada je prisluškivan Katnić”, kazao je Knežević.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније