Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

19. 10. 2021. 06:28 >> 06:29
5

PREMIJER I ALBANSKE STRANKE

Poziva za sastanak još nema

Sastanak predstavnika albanskih parlamentarnh političkih subjekata i premijera Zdravka Krivokapića, iako najavljivan, do daljeg neće biti održan. Kako je potvrđeno Portalu RTCG od predstavnika albanskih partija i koalicija, konkretan poziv iz kabineta premijera za sastanak još nije stigao.

Ranije je saopšteno da bi sastanak mogao da bude održan već tokom ove sedmice. Ipak, kako su kazali predstavnici albanskih stranaka, poziva nema a i teško je reći o čemu bi se na tom sastanku uopšte moglo razgovarati, obzirom na to da se i dalje ne zna da li će aktuelna Vlada biti rekonstruisana i kakve će promjene biti dogovorene.

Poziv za sastanak bi se, kako nam je saopšteno, mogao očekivati nakon što parlamentarna većina i Vlada usaglase model eventualne rekonstrukcije vlade i odrede redosled budućih političkih poteza.

Poslanike u Skupštini Crne Gore imaju albanski subjekti - Albanska lista i koalicija "Jednoglasno".

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније