Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

18. 10. 2021. 13:49   >>  13:51

VLADA CG

Nova sjednica Vijeća nakon izvještaja BOK-a

Nova sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost biće zakazana nakon što Biro za operativnu koordinaciju (BOK) bude razmatrao Izvještaj o analizi koordinacije i operativne usklađenosti organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, saopštila je Vlada Crne Gore.

Navode da je Vijeće za nacionalnu bezbjednost, kojim je predsjedavao premijer Zdravko Krivokapić, danas održalo sjednicu na kojoj je prisustvovala većina članova.

Opravdano su, kako navode, bili odsutni potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović.

"Nakon što Biro za operativnu koordinaciju bude razmatrao Izvještaj o analizi koordinacije i operativne usklađenosti organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, biće zakazana naredna sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost", kazali su kratko iz vlade, ne precizirajući detalje sa današnje sjednice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније