Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 12. 2013. 08:26 >> 08:56

EKONOMISTA I NOVINAR

Popović novi ambasador u Grčkoj

Predsjednik Grčke Karlos Papuljas dao je saglasnost za imenovanje Petra Popovića za novog opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Atini, saznaju Dnevne novine.

Dosadašnjieg ambasadora u Grčkoj Iva Armenka, Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore Armenka je imenovalo u oktobru 2010. godine. On je i nerezidentni ambasador Crne Gore na Kipru.

Popović se u posljednje vrijeme bavio novinarstvom. Dugo je boravio u Americi, po struci je ekonomista. Urednik je emisije MBB (Montena Business Broadcasting) koja se na TV Montena realizuje u saradnji sa, kako je navedeno na sajtu te televizije, američkom kompanijom New York Trade & Development Corporation (NYTD).

Inače, i ambasadoru u Srbiji Igoru Jovoviću ističe mandat krajem ove godine, a neki mediji su objavili da će na njegovo mjesto doći sadašnji ministar kulture Branislav Mićunović.

Takođe, Dnevne novine podsjećaju da već u prvoj polovini iduće godine ističe mandat i ambasadoru Crne Gore u Turskoj Ramu Braliću, u Makedoniji Dušanu Mrdoviću, u Misiji Ujedinjenih nacija u Njujorku Miloradu Šćepanoviću, u Italiji Vojinu Vlahoviću i Bosni i Hercegovini Draganu Đuroviću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније