Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Izvor: Pobjeda [ I. P. ]

11. 10. 2021. 07:10 >> 07:11
6

ŽIVKOVIĆ PORUČIO

Ne vjerujem u dogovor o rekonstrukciji vlade

Ne vjerujem da će do dogovora o rekonstrukciji Vlade doći jer bi ulazak predstavnika Demokratskog fronta (DF) u Vladu značio definitivni kraj evropskog puta Crne Gore, kazao je u intervjuu Pobjedi Danijel Živković, šef poslaničkog kluba DPS-a.

Živković je kazao da vjeruje da su svi zapadni partneri uvidjeli da je u Crnoj Gori na djelu realizacija projekta uništavanja multietničkog društva sa promovisanjem poraženih ideologija.

Istakao je i da nema dilemu da će predstavnici manjinskih partija, ukoliko budu pozvani da uđu u Vladu, "kao i uvijek do sada biti na strani zaštite nacionalnih interesa države".

Smatra da je priča o rekonstrukciji "samo poligon za bolje pozicioniranje i pokušaj uzimanja većeg dijela kolača u vlasti".

"To ne čudi, jer su popunjavanja partijskim kadrom po dubini konstantna, pa je sada još ostalo da se zauzmu ministarske pozicije. Ipak, ne vjerujem da će do dogovora doći jer bi ulazak predstavnika DF-a u Vladu značio definitivni kraj evropskog puta Crne Gore", rekao je Živković.

Vjeruje, kaže, da je vraćanje mandata građanima, uz nove izbore, jedini pravi put da se izađe iz krize kako bismo došli do stabilne političke većine.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније