Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B./M.L.B. ]

29. 09. 2021. 13:45 >> 06:18
6

LAJEN UOČI DOLASKA U CG

Budućnost Z. Balkana je u EU

Predsjednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen boraviće danas u Crnoj Gori, u okviru posjete Zapadnom Balkanu. Prenos konferencije za medije fon der Lajenove i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića moći ćete da pratite od 15 časova, na Javnom servisu. Uoči dolaska u Crnu Goru, fon der Lajen je boravila na Kosovu, odakle je poslala poruku da je budućnost Zapadnog Balkana u EU.

Prenos konferencije za medije fon der Lajenove i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića pratite na sva tri medija - TVCG, Radiju i Portalu RTCG.

Fon der Lajen će se, osim sa Đukanovićem, danas sresti i sa crnogorskim premijerom Zdravkom Krivokapićem. 

Nju će na podgoričkom aerodromu dočekati predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, saopšteno je iz EU Info centra.

kako je najavljeno, Fon der lajen i Krivokapić posjetiće Institut za javno zdravlje, gdje će predsjednica EK uručiti donaciju Evropske unije – uređaj za masovno PCR testiranje vrijedan 500.000 eura.

Nakon posjete Institutu, bilateralni sastanak predsjednice EK i crnogorskog premijera biće održan u Vili Gorica.

U okviru posjete regionu, Fon der Lajen je danas boravila u Albaniji i Makedoniji, a posjetiće i Srbiju, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније