Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ M.L.B. ]

21. 09. 2021. 15:19   >>  15:20 2

ŽIVKOVIĆ

"Inicijativa SNP-a nastavak promašenih ideja"

Inicijativa Socijalističke narodne partije (SNP) o pokretanju postupka da li je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povrijedio Ustav, nastavak je promašenih ideja vladajuće većine koja pokušava da skrene pažnju javnosti sa sopstvenih problema, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Šef poslaničkog kluba Danijel Živković je kazao da je SNP, bez bilo kakvog utemeljenja u pravnim činjenicama, podnio tu inicijativu kako bi pokušao da izađe iz zone irelevantnosti i ubere neki jeftin politički poen.

“To je nastavak politike koja ih je dovela na margine političkog života zahvaljujući pogrešnim potezima i mržnji koju decenijama gaje prema Đukanoviću i DPS-u”, kazao je Živković agenciji MINA.

“I ova inicijativa potekla iz nauma da se što više približe politici destrukcije kako bi od DF-a dobili koje mjesto više na narednoj listi za vanredne parlamentarne izbore koji nas uskoro očekuju”, ocijenio je Živković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније