Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

17. 09. 2021. 19:55   >>  19:57 4

ABAZOVIĆ

"Kriminalne strukture vrše pritisak na mene, ne i DF"

Da kriminalne strukture vrše pritisak na njega, potvrdio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ali je negirao da to čini Demokratski front.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je danas da na Abazovića vrše pritisak članovi njegove strukture, posebno DF, a kako je dodao i kriminalne strukture. “Ja za to imam dokaze. Mi to pratimo”, naveo je Katnić.

“Kriminalne strukture vrše pritisak na mene da prestanem da se bavim ovim čime se bavim. Zato što su mnogi poslovi njihovi potpuno urušeni i to će vrijeme da pokaže, ako već nije pokazalo. Ja nikada nijesam imao problem sa kolegama, mnogo puta se nisam slagao sa njima, niti se sad slažem, ali trudim se da budem profesionalac u smislu da smo ovdje da predstavljamo građane, ne neke svoje uske interese i da se tako moramo odnositi. Sa DF-om uvijek je komunikacija bila na tom nivou i nikakvog specijalnog pritiska niti su oni pravili na mene, niti mogu da prave niti ja sam ja pravio na njih, niti to mogu” , poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније