Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 09. 2021. 13:56   >>  13:57 3

IZ SDP-A PORUČUJU

"Vlast se preko policije obračunava sa građanima"

Privođenje i maltretiranje građana učesnika protestnih skupova je klasičan vid političko-policijskog obračuna ove vlasti sa političkim oponentima, usmjerenog na zastrašivanje građana i opstrukciju opozicionog djelovanja, saopštila je portparolka SDP-a Amina Cikotić.

Ona je kazala da, umjesto da se pozabave sa ogromnim propustima u radu, očiglednim prekoračenjem ovlašćenja i prekomjerne upotrebe sile tokom dešavanja na Cetinju 5. septembra, vlast se preko policije još jednom obračunava sa građanima.

"Nakon što su ih častili suzavcima, šok bombama, gumenim mecima, nakon što su hemijski kontaminirali čitav jedna grad, ovih dana ih pozivaju u policijske stanice sa komičnim obrazloženjima i prekršajnim nalozima. I naravno, licemjerju vlasti nikada kraja. Dritan Abazović, kao glavni protagonista napada na građane, juče se navodno izvinjava Cetinju i građanima dok se u isto vrijeme odigrava ova operacija policijskog zastrašivanja i novog ponižavanja", saopštila je Cikotić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније