Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

11. 09. 2021. 16:04 >> 16:05
4

CIKOTIĆ (SDP)

"Atak na porodicu premijera dio strategije disciplinovanja CG"

Događaji poput maltretiranja poslanika Skupštine Crne Gore na graničnim prelazima ili najnovijeg ataka na porodicu premijera Krivokapića pokazuju da nijesu slučajnost, već dio strategije disciplinovanja Crne Gore, saopštila je portparolka Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) Amina Cikotić. Iz te partije su osudili nastavak, kako su naveli, nedoličnog ponašanja koje vlasti u Srbiji sprovode nad crnogorskim građanima.


"Sve to nije neočekivano kada uspostavljate vlast čiji je dio pod punom kontrolom vlasti u Beogradu. Danas je osnovna linija podjele na one koji žele da se o Crnoj Gori odlučuje u našoj zemlji i na i one snage koje od Crne Gore žele da stvore provinciju Srbije", saopštila je Citović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније