Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG

08. 09. 2021. 12:21   >>  12:22 1

NIKOLIĆ

"Nije novost da Rusiji odgovara nestabilan region"

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova kazala je da su za duboko žaljenje pokušaji određenih krugova u Crnoj Gori da iskoriste crkvene teme za podsticanje neprijateljstva i unutrašnje političke obračune. Poslanik DPS-a, Andrija Nikolić, odgovorio je da nije novost da Rusiji odgovara nestabilan region.

Nikolić je saopstio da je Zaharova potvrdila da su politike Moskve, Beograda i zvanične Podgorice na istoj frekvenciji, i da je SPC instrument za jačanje ruskog uticaja u Crnoj Gori.

"Nije novost da Rusiji odgovara nestabilan region, jer samo tako u njemu zadržava ozbiljniju političku ulogu", naveo je Nikolić.

"Politika vještačkog stvaranja haosa, razjedinjavanje građana iz bilo kog razloga već je neko vrijeme prepoznatljiv znak onih snaga koje ne žele da se pomire sa porazom na prošlogodišnjim izborima grupe crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića, tražeći osvetu zarad sopstvenih sebičnih interesa", navodi se u saopštenju Zaharove na sajtu Ministarstva spoljnih poslova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније